Okçuluk Kursumuz Hakkında Daha Detyalı Bilgi Almak İçin Lütfen Arayınız; 0507 384 8287
Devamını GörOkçuluk, birçok nedenle tercih edilebilecek bir spor dalıdır. Bazı insanlar için okçuluk, antrenman yapmak veya formda kalmak için iyi bir yol olabilirken, diğerleri..
Devamını Gör25-28 Ağustos 2022 Tarihinde Samsunda Gerçekleşen Okçuluk Türkiye Şampiyonasında Gaziantep Okçuluk Kursu Olarak Türkiye 3. sü olmuş bulunmaltayız. Bu başarı G..
Devamını GörAtatürk'ün Gaziantep'e gelişinin yıl dönümünde gerçekleştirlen okçuluk müsabakasında Gaziantep Okçuluk Kursları olarak her zamanki gibi madal..
Devamını GörUzun bir zamandır üzerinde çalıştığımız Gaziantep Okçuluk Kulübü İbrahimli Şubemiz 15 eylül itibariyle faaliyete geçecektir. Gruplarımız 8 kişilik ..
Devamını GörDünyayı etkisi altına alan Covid-19 salgını ülkemizde de ciddi şekilde hayatı etkiledi. Bir çok kamu/kurum ve kuruluşlarıyla birlikte spor kulüpleri ve dernekler bu salgında..
Devamını GörZihgir farsça bir kelimedir ve kelime anlamı "kiriş tutan, kirişin kontrolünü sağlamak" anlamına gelmektedir. Genelde zihgir metal, akrilik, deri ve boynuz gibi maddelerden ..
Devamını GörGeleneksel Türk Okçuluğunda okların konulduğu yere "tirkeş" denir. Modern okçulukta sadak olarak geçer. Tirkeş yaya okçusunda başka atlı okçularda baş..
Devamını GörKABZA: Kısaca tanımlamak gerekirse yayın elle tutulduğu alandır. SAL:Sallar simetrik bir biçimde yaya yerleştirilir. Yayın üst ve alt kanatlarının esneyen ve çalışan böl..
Devamını GörTürklerde ve Osmanlıda geleneksel yay; mersin balığı,sazan balığı veya yayın balığı dilindeki yapıştırıcı, manda boynuzu, manda ayağındaki sinir ve akça ağacı kullanılarak yapılır. Bu..
Devamını GörGeleneksel okçuluk belirli bir bölgede yaşayan insanların kendi kültürleri ve yaşamları neticesinde ortaya çıkan okçuluk kültürüdür. Bu k&..
Devamını Gör1.KÖTÜ BİR OKÇULUK KURSU Okçuluğa başlamak isteyen herkese ilk söylediğimiz “Okçuluk Kurslarını iyi araştırın.” Gitmiş olduğunuz okçuluk..
Devamını Gör